...
ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΕΣ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗΣ / ΕΤΑΙΡΙΚΕΣ

Προώθηση Ιστοσελίδων: SEO & Διαφήμιση

Το να αποκτήσει κάποιος ιστοσελίδα είναι ένα θέμα, το να φέρει επισκέπτες στην ιστοσελίδα του όμως , είναι ένα άλλο εξίσου σημαντικό. Κανείς δε θα την επισκεφθεί αν δεν ξέρει πώς θα την βρει. Κανείς δεν πρόκειται να πληκτρολογήσει στον υπολογιστή του τη διεύθυνση της ιστοσελίδας σας. Οι περισσότερες επισκέψεις στις ιστοσελίδες προέρχονται από τις μηχανές αναζήτησης καθώς και από παραπομπές των ιστοσελίδων σε.. άλλες ιστοσελίδες.

Αν θέλουμε λοιπόν να έχουμε επισκέπτες στην ιστοσελίδα μας, πρέπει να εμφανίζεται στις μηχανές αναζήτησης καθώς και όπου αλλού θα ψάξει ο υποψήφιος πελάτης μας. Δεν αρκεί δηλαδή απλά η κατασκευή ιστοσελίδων, αλλά και η αποτελεσματική προώθησή τους. Αν θέλουμε να έχουμε επισκέπτες πρέπει να «ανεβάσουμε» την ιστοσελίδα μας στην 1η εικοσάδα ή καλύτερα στην 1η δεκάδα αποτελεσμάτων για τη φράση που μας ενδιαφέρει . Αυτό λέγεται «προώθηση ιστοσελίδων». 

Πώς μπορούμε λοιπόν να έχουμε και εμείς στην ιστοσελίδα μας τους επισκέπτες  που ψάχνουν για το προϊόν μας ή την υπηρεσία μας και οι οποίοι υπάρχουν πολλές πιθανότητες να το αγοράσουν;

Υπάρχουν δύο βασικοί τρόποι προώθησης ιστοσελίδων που επιλέγονται ανάλογα με το αντικείμενο που προωθείται και το τι ανταγωνισμός υπάρχει.

Είναι η οργανική βελτιστοποίηση (Search Engine Optimization – SEO) και η πληρωμένη καταχώριση με τη δημιουργία διαφημιστικής καμπάνιας.

Οργανικά είναι τα αποτελέσματα που εμφανίζει το Google στα αριστερά ενώ δεξιά είναι οι «σύνδεσμοι  διαφημιζόμενων» όπου εμφανίζονται ιστοσελίδες που έχουν «αγοράσει» τη συγκεκριμένη θέση. Η εμφάνιση μιας ιστοσελίδας στην κορυφή των οργανικών αποτελεσμάτων φέρνει δωρεάν επισκέπτες αλλά δεν είναι εγγυημένη, απαιτεί μεγάλη προσπάθεια για να επιτευχθεί.

Το κόστος βελτιστοποίησης μια ιστοσελίδας για εμφάνισή της στις πρώτες θέσεις εξαρτάται από τον ανταγωνισμό που υπάρχει για τη συγκεκριμένη φράση-κλειδί για την οποία γίνεται η βελτιστοποίηση. Από την άλλη μεριά, η κατασκευή διαφημιστικής καμπάνιας και η εμφάνιση της ιστοσελίδας στη δεξιά στήλη των αποτελεσμάτων φέρνει επισκέπτες επί πληρωμή (κόστος ανά επισκέπτη – Pay Per Click). Το κόστος είναι προβλέψιμο, τα αποτελέσματα άμεσα, αλλά η δαπάνη συνεχής.

Η σωστή επιλογή της κατάλληλης στρατηγικής προώθησης της ιστοσελίδας σας μπορεί να σας εξοικονομήσει πολλά χρήματα.

Στη ECS  μπορούμε να σας συμβουλέψουμε και αναλάβουμε την προώθηση της ιστοσελίδας σας. Ένας έμπειρος σύμβουλος SEO (Search Engine Optimization) μπορεί να σας υποδείξει τι είναι καλύτερο για την ιστοσελίδα της επιχείρησής σας και να σας αποτρέψει από λάθη που κοστίζουν. Η εμπειρία μας στις παραπάνω στρατηγικές μας επιτρέπει να αναλαμβάνουμε την προώθηση ιστοσελίδων σας.

Με λίγα λόγια τα αποτελέσματα της προώθησης της ιστοσελίδας σας είναι:

* Απόδοση χρημάτων
* Αύξηση κίνησης στην ιστοσελίδα άρα και νέοι πελάτες
* Στοχευμένη εισερχόμενη κίνηση
* Διαφήμιση της επιχείρησης σας σε μόνιμη βάση για το αντικείμενο σας

Απαραίτητα βήματα:

Παρακάτω αναφέρουμε τα βήματα που θα πρέπει να γίνουν για να «ανεβάσουμε» την ιστοσελίδα στις μηχανές αναζήτησης.

– Διερεύνηση λέξεων & φράσεων κλειδιών του αντικείμενου που ειδικεύεται το web site.
– Έρευνα κατάταξης του site σε αυτές τις λέξεις & φράσεις για να μπορέσει να υπάρξει μέτρο σύγκρισης με την ολοκλήρωση της βελτιστοποίησης.
– Έλεγχος ανταγωνιστικότητας των συγκεκριμένων λέξεων και βαθμός δυσκολίας άμεσης κατάταξης σε αυτές τις λέξεις.
– Προσθήκη λέξεων κλειδιών με τη Δυναμική Δημιουργία Title, Description, keywords  στις σελίδες του site.
– Καταχώρηση στις μεγαλύτερες παγκόσμιες και Ελληνικές μηχανές αναζήτησης και directories που αφορούν τον κλάδο που ειδικεύεται το site.
– Δημιουργία Report σύγκρισης και βελτίωσης. Αυτό δημιουργείται ένα μήνα μετά τις καταχωρήσεις για να υπάρξουν ουσιαστικά αποτελέσματα και αφού τα robot των μηχανών έχουν περάσει από όλες τις σελίδες.
– Επίσης για την καλύτερη παρακολούθηση της προόδου των ιστοσελίδων εγκαθίστανται κατάλληλα συστήματα στατιστικών

Μπορούμε να σας εγγυηθούμε για τα καλύτερα αποτελέσματα, επικοινωνήστε μαζί μας και θα σας το αποδείξουμε άμεσα!

ΠΡΟΩΘΗΣΗ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΩΝ
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

03Για περισσοτερες πληροφοριες

για τις υπηρεσίες που μπορούμε να σας παρέχουμε ώστε το σnline κατάστημά σας να πετύχει, επικοινωνήστε μαζί μας στο support@econtentsys.gr ή συμπληρώστε την παρακάτω φόρμα και θα επικοινωνήσουμε άμεσα μαζί σας.


    ΙστοσελίδεςEshopRedesignMobile AppsGoogle Ads

     

    CAPTCHA ImageChange Image

    Seraphinite AcceleratorOptimized by Seraphinite Accelerator
    Turns on site high speed to be attractive for people and search engines.