Η ΕΤΑΙΡΙΑ

01ECONTENT Systems

H ΕContent Systems είναι εξειδικευμένη εταιρία δημιουργίας λογισμικού στο χώρο της Ολοκληρωμένης Διαχείρισης Επιχειρησιακών Εγγράφων & Γνώσης (Επιχειρησιακά Δίκτυα η Internet). Από το 2000 προσφέρει λύσεις σε πελάτες όπως (επιχειρήσεις, οργανισμούς του ιδιωτικού και δημόσιου τομέα) και έχει σαν στόχο την ανάπτυξη τεχνολογικά κορυφαίων λογισμικών διαχείρισης επιχειρησιακών εγγράφων και διαδικασιών καθως και Δημιουργίας Δυναμικών Ιστοσελίδων  όσο και online καταστημάτων και online εφαρμογών.

Στην EContent Systems, κάθε έργο αντιμετωπίζεται ως μοναδική πρόκληση. Η ομάδα μας αποτελείται από ειδικούς σε διάφορους τομείς της ψηφιακής επικοινωνίας, από τον σχεδιασμό ιστοσελίδων, εφαρμογων και eshops μέχρι  digital marketing και την SEO. Είμαστε εδώ για να δημιουργήσουμε την ιδανική ψηφιακή λύση για εσάς, να σας προωθήσουμε στον ψηφιακό κόσμο και να αναδείξουμε την επιχειρηματική σας αξία.

24 +
ΧΡΟΝΙΑ ΕΜΠΕΙΡΙΑ
50 +
ΕΦΑΡΜΟΓΕΣ
500 +
ΠΕΛΑΤΕΣ
250 +
ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΕΣ
Σχεδιασμός Ιστοσελίδων
ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

02σχεδιασμος και υπηρεσιες

Η παρουσία μας στον χώρο του προγραμματισμού και υλοποίησης ιστοσελίδων, eshops, mobile εφαρμογών, e-books, virtual περιηγήσεων κ.α. μετράει περισσότερο από 24 χρόνια. 

Το πάθος μας για την τεχνολογία μάς κινητοποιεί να ανακαλύπτουμε τα πλεονεκτήματα των λειτουργικών συστημάτων που χρησιμοποιούμε και παράλληλα, να βρίσκουμε αποτελεσματικές λύσεις για τους περιορισμούς που ενδέχεται να συναντήσουμε. 

ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΩΝ

Η κατασκευή ιστοσελίδων και ο σχεδιασμός ιστοσελίδων είναι η ειδικότητα μας. Βρισκόμαστε στο χώρο αρκετά χρόνια και ακολουθούμε τα τελευταία πρότυπα στον χώρο του web design.

ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ E-SHOP

Θέλετε να κάνετε μια δυναμική είσοδο στο κόσμο του διαδικτύου έχοντας ένα eshop που θα σας αποφέρει κέρδη. Η ECS αναλαμβάνει την δημιουργία ηλεκτρονικού καταστήματος της αρεσκείας σας έχοντας υπόψη τις δικές σας ανάγκες αλλά και απαιτήσεις.

DIGITAL MARKETING

Πρόκειται για την διαδικασία δημιουργίας ενός ολοκληρωμένου πλάνου ενεργειών και η οποία περιλαμβάνει την έρευνα, την δημιουργία concept, την σχεδίαση πλάνου ενεργειών, την υλοποίηση του πλάνου και την αξιολόγηση. Όλα αυτά θα βοηθήσουν στην αύξηση του ανταγωνιστικού πλεονεκτήματος μιας επιχείρησης και την επίτευξη των στόχων της.

SEO ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

Βαρεθήκατε να έχετε μια ιστοσελίδα που δεν έχει επισκεψιμότητα άρα δεν σας αποφέρει κέρδος, ελάτε σε εμάς για να δείτε την ιστοσελίδα σας να εμφανίζεται στις κορυφαίες θέσεις των μηχανών αναζήτησης.

MOBILE APPS

Για το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα, η σελίδα σας θα πρέπει να έχει είτε εκδοχή για κινητά (mobile version), είτε εξειδικευμένη εφαρμογή (iPhone Application). Στην ECS, σχεδιάζουμε μαζί σας το iPhone ή Android native application το οποίο θα συμπεριληφθεί και στα Apple Store και Android Market.

CUSTOM ΕΦΑΡΜΟΓΕΣ

Αναλαμβάνουμε να κατασκευάσουμε για εσάς οποιαδήποτε διαδικτυακή εφαρμογή χρειαστείτε. Όπως Διασύνδεση On-Line Καταστήματος με Τράπεζα, Μηχανισμός διαθεσιμότητας και κράτησης, Σύστημα Διαχείρισης εγγράφων, Φωτογραφιών και Video με το σύστημα διαχείρισης ηλεκτρονικού περιεχομένου.

ΕΦΑΡΜΟΓΕΣ ΓΙΑ ΚΙΝΗΤΑ

03MOBILE ΕΦΑΡΜΟΓΕΣ

Η εταιρεία Econtent Systems αναλαμβάνει την πολιτιστική ανάδειξη του τόπου σας σε τοπικό και παγκόσμιο επίπεδο. Αναλαμβάνουμε την πολιτιστική προώθηση μουσείων, ιστορικών και αρχαιολογικών χώρων και πάσης φύσεως επιχειρήσεων που βρίσκονται σε ιστορικούς χώρους ή όχι μέσω τεχνολογίας augmented reality, 3D και Flutter. 

ΠΕΛΑΤΕΣ

04Δειτε Προσφατα εργα

Η πολυετή εμπειρία και τεχνογνωσία που διαθέτουμε και συνεχώς εξελίσσουμε, μας έχει δώσει την δυνατότητα να δημιουργούμε δυνατές και ελκυστικές ιστοσελίδες με πολλές δυνατότητες και επιλογές.

ΕΞΑΤΟΜΙΚΕΥΜΕΝΕΣ ΛΥΣΕΙΣ

05Πλεονεκτηματα κατασκευης ιστοσελιδας με EContent Systems

Ανακαλύψτε πώς η συνεργασία με την eContent Systems μπορεί να αναδείξει την παρουσία σας στο διαδίκτυο. Μέσω εξατομικευμένων λύσεων και υπηρεσιών, προσφέρουμε αποτελεσματικότερο σχεδιασμό ιστοσελίδων, βελτιστοποίηση SEO και αυξημένη προβολή στις μηχανές αναζήτησης.

Ποιοτικός Σχεδιασμός Ιστοσελίδων

Δημιουργούμε ιστοσελίδες με καθαρό και μοναδικό σχεδιασμό, χρησιμοποιώντας ποιοτικές φωτογραφίες και περιεκτικό περιεχόμενο που αναδεικνύει τα προϊόντα και τις υπηρεσίες σας.

Σύγχρονος Σχεδιασμός Ιστοσελίδων

Δημιουργούμε δυναμικές ιστοσελίδες με σύγχρονο interface που προσφέρουν ανταγωνιστικό πλεονέκτημα έναντι του ανταγωνισμού.

Mobile Friendly

Οι ιστότοποί μας είναι σχεδιασμένοι με βάση το "mobile-first", εξασφαλίζοντας εξαιρετική εμπειρία χρήστη ανεξάρτητα από τη συσκευή.

SSL Security

Ασφάλεια SSL

Χρησιμοποιούμε πιστοποιητικά SSL για την ασφαλή κρυπτογράφηση των πληροφοριών σας.

Πρωτοποριακός Σχεδιασμός

Οι ιστοσελίδες δημιουργούνται με προσαρμοσμένο CMS κώδικα, εξασφαλίζοντας ελαφριές και αποτελεσματικές λειτουργίες, διατηρώντας ταυτόχρονα υψηλή ποιότητα.

Προσιτές Τιμές και Πακέτα

Εξατομικεύουμε πακέτα υπηρεσιών για να καλύψουμε όλες τις ανάγκες της επιχείρησής σας, προσφέροντας ανταγωνιστικές τιμές, διατηρώντας την ποιότητα των υπηρεσιών μας σε υψηλό επίπεδο.

Εμπειρία Πλοήγησης

Οι ιστοσελίδες μας προσφέρουν εξαιρετική UX (User Experience), που οδηγεί σε υψηλότερα έσοδα, πιστότητα πελατών και ενίσχυση του brand name της επιχείρησής σας.

Seminars

Εκπαίδευση Διαχείρισης Περιεχομένου

Προσφέρουμε προγράμματα εκπαίδευσης για να μάθετε να διαχειρίζεστε αποτελεσματικά το περιεχόμενο της ιστοσελίδας σας.

ΥΠΗΡΕΣΙΑ SEO

06Προωθηση ιστοσελιδων

Κάθε επιχείρηση χρειάζεται πελάτες για να επιβιώσει και να αναπτυχθεί. Η προώθηση ιστοσελίδας κάνει ακριβώς αυτό. Βοηθάει σημαντικά στην αύξηση της επισκεψιμότητας της ιστοσελίδας καθώς είναι εύκολο πλέον, για τους χρήστες του διαδικτύου, να σας βρουν ή να σας αναζητήσουν.

ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΩΝ

06Η Διαδικασια κατασκευης ιστοσελιδας γινεται σε 4 βηματα

Ανακαλύψτε πώς η συνεργασία με την eContent Systems μπορεί να αναδείξει την παρουσία σας στο διαδίκτυο. Μέσω εξατομικευμένων λύσεων και υπηρεσιών, προσφέρουμε αποτελεσματικότερο σχεδιασμό ιστοσελίδων, βελτιστοποίηση SEO και αυξημένη προβολή στις μηχανές αναζήτησης.

1. Επιλογή Σχεδίου

Στο πρώτο βήμα, προσφέρουμε ποικιλία σχεδίων για να επιλέξετε αυτό που σας ταιριάζει καλύτερα. Μέσα από προσεκτικά επιλεγμένα πρότυπα, μπορείτε να δείτε πώς θα είναι η ιστοσελίδα σας από πριν, βοηθώντας σας να επιλέξετε με σιγουριά.

2. Κατασκευή Ιστοσελίδας

Μετά την επιλογή του σχεδίου, η ομάδα της WebCrafters αναλαμβάνει να υλοποιήσει την κατασκευή της ιστοσελίδας σας, προσαρμόζοντας τον σχεδιασμό στην εικόνα και τις ανάγκες της επιχείρησής σας.

3. Παραμετροποίηση Ιστοσελίδας

Στο τρίτο στάδιο, επικεντρωνόμαστε στην προσαρμογή της ιστοσελίδας σας και στην εισαγωγή των απαραίτητων δεδομένων, όπως φωτογραφίες και κείμενα, προκειμένου να αποκτήσει την τελική της μορφή

4. Testing – Παράδοση ιστοσελίδας

Στο τελευταίο βήμα, ελέγχουμε όλες τις λειτουργίες της ιστοσελίδας για να διασφαλίσουμε την ομαλή λειτουργία της. Μετά την ολοκλήρωση των ελέγχων, παραδίδουμε την ιστοσελίδα σας, έτοιμη να ενισχύσει την παρουσία σας στο διαδίκτυο.

YouTube

Video από την econtent systems

ΑΡΘΡΑ

ΑΡΘΡΟΓΡΑΦΙΑ ECONTENT

Κερδοφόρα eshop
04Απρ

Κερδοφόρα eshop

Η δημιουργία και η λειτουργία κερδοφόρα e-shop αποτελεί μια σημαντική πρόκληση και παράλληλα μια εξαιρετική…

Κατασκευή ιστοσελίδας κόστος
04Απρ

Κατασκευή ιστοσελίδας κόστος

Η Κατασκευή ιστοσελίδας κόστος είναι μια σημαντική διαδικασία για κάθε επιχείρηση ή ατομικό έργο που…

Δημιουργία ιστοσελίδας κόστος
04Απρ

Δημιουργία ιστοσελίδας κόστος

Η δημιουργία ιστοσελίδας κόστος είναι ένας σημαντικός βήμα για κάθε επιχείρηση ή ατομικό έργο που…

Δυναμικές ιστοσελίδες
04Απρ

Δυναμικές ιστοσελίδες

Οι δυναμικές ιστοσελίδες αποτελούν ένα σημαντικό εργαλείο για κάθε επιχείρηση ή ατομικό έργο που επιθυμεί…

Διαφήμιση επιχείρησης
04Απρ

Διαφήμιση επιχείρησης

Διαφήμιση επιχείρησης: Η Κινητήριος Δύναμη Πάνω από Όλα για την Επιχείρηση Στη σύγχρονη εποχή της…

Κατασκευή application
04Απρ

Κατασκευή application

Η κατασκευή application αποτελεί σήμερα έναν κρίσιμο παράγοντα για την επιτυχία επιχειρήσεων και οργανισμών σε…

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

03Για περισσοτερες πληροφοριες

Για τις υπηρεσίες που μπορούμε να σας παρέχουμε ώστε το σnline κατάστημά σας να πετύχει, επικοινωνήστε μαζί μας στο support@econtentsys.gr ή συμπληρώστε την παρακάτω φόρμα και θα επικοινωνήσουμε άμεσα μαζί σας.


  ΙστοσελίδεςEshopRedesignMobile AppsGoogle Ads

   

  CAPTCHA ImageChange Image

  Γραφεία Αθήνας

  Φειδιππίδου 28 Β, Παλλήνη

  153 51 Αττική

  Τ: +30 2104959066

  Ε: support@econtentsys.gr