ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ

Η ΕContent Systems

είναι εξειδικευμένη εταιρία δημιουργίας λογισμικού στο χώρο της Ολοκληρωμένης Διαχείρισης Επιχειρησιακών Εγγράφων & Γνώσης (Επιχειρησιακά Δίκτυα η Internet).
Από το 2000 προσφέρει λύσεις σε πελάτες όπως (επιχειρήσεις, οργανισμούς του ιδιωτικού και δημόσιου τομέα) και έχει σαν στόχο την ανάπτυξη τεχνολογικά κορυφαίων λογισμικών διαχείρισης επιχειρησιακών εγγράφων και διαδικασιών καθώς και Δημιουργίας Δυναμικών Ιστοσελίδων όσο και online καταστημάτων και online εφαρμογών.

Στην EContent Systems, κάθε έργο αντιμετωπίζεται ως μοναδική πρόκληση. Η ομάδα μας αποτελείται από ειδικούς σε διάφορους τομείς της ψηφιακής επικοινωνίας, από τον σχεδιασμό ιστοσελίδων, εφαρμογων και eshops μέχρι digital marketing και την SEO. Είμαστε εδώ για να δημιουργήσουμε την ιδανική ψηφιακή λύση για εσάς, να σας προωθήσουμε στον ψηφιακό κόσμο και να αναδείξουμε την επιχειρηματική σας αξία.

 Η εταιρεία μας, σας καλωσορίζει στον σύγχρονο κόσμο των επιχειρηματικών λύσεων, των καινοτόμων ιδεών καθώς και στη νέα εποχή όπου απαιτεί την τεχνολογία μέσα σε όλες τις διαδικασίες της παραγωγής, της διανομής και της προώθησης. Αφού συνεργαστείτε μαζί μας, θα ανακαλύψετε πώς μια επαγγελματική σχέση μπορεί να γίνει πραγματική εμπειρία. Είμαστε εδώ για να ξεπεράσουμε τις προσδοκίες σας και να σας οδηγήσουμε σε νέα ψηφιακά ύψη.

ΠΕΛΑΤΕΣ

04Δειτε Προσφατα εργα

Η πολυετή εμπειρία και τεχνογνωσία που διαθέτουμε και συνεχώς εξελίσσουμε, μας έχει δώσει την δυνατότητα να δημιουργούμε δυνατές και ελκυστικές ιστοσελίδες με πολλές δυνατότητες και επιλογές.

ΑΡΘΡΑ

05Αρθρογραφια EContent

Creative Team

Γνωριστε την ομαδα μας

Η ομάδα μας διαθέτει έμπειρους και εξειδικευμένους designers και developers Mobile εφαρμογών ικανούς να υλοποιήσουν με επιτυχία τόσο το γραφικό όσο και το λειτουργικό κομμάτι μιας εφαρμογής.

Saron Pawell

Digital Marketer

Corey Anderson

CEO & Founder

Talesha Lance

Creative Head

Ara Gates

App Developer

Claire Divas

Design Lead

Isabella Croline

Digital Marketer

John Masud

Graphic Artist

John Freight

Web Developer

John Maliha

Project Manager
en_USEnglish