...

ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΩΝ

Η κατασκευή ιστοσελίδων ή αλλιώς Web design και ο σχεδιασμός ιστοσελίδων είναι η ειδικότητα μας. Βρισκόμαστε στο χώρο αρκέτά χρόνια και ακολουθούμε τα τελευταία πρότυπα στον χώρο του web design.

ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ E-SHOP

Θέλετε να κάνετε μια δυναμική είσοδο στο κόσμο του διαδικτύου έχοντας ένα eshop που θα σας αποφέρει κέρδη. Η ECS αναλαμβάνει την δημιουργία ηλεκτρονικού καταστήματος της αρεσκείας σας έχοντας υπόψη τις δικές σας ανάγκες αλλά και απαιτήσεις.

DIGITAL MARKETING

Πρόκειται για την διαδικασία δημιουργίας ενός ολοκληρωμένου πλάνου ενεργειών και η οποία περιλαμβάνει την έρευνα, την δημιουργία concept, την σχεδίαση πλάνου ενεργειών, την υλοποίηση του πλάνου και την αξιολόγηση. Όλα αυτά θα βοηθήσουν στην αύξηση του ανταγωνιστικού πλεονεκτήματος μιας επιχείρησης και την επίτευξη των στόχων της.

SEO ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

Βαρεθήκατε να έχετε μια ιστοσελίδα που δεν έχει επισκεψιμότητα άρα δεν σας αποφέρει κέρδος, ελάτε σε εμάς για να δείτε την ιστοσελίδα σας να εμφανίζεται στις κορυφαίες θέσεις των μηχανών αναζήτησης.

MOBILE APPS

Για το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα, η σελίδα σας θα πρέπει να έχει είτε εκδοχή για κινητά (mobile version), είτε εξειδικευμένη εφαρμογή (iPhone Application). Στην ECS, σχεδιάζουμε μαζί σας το iPhone ή Android native application το οποίο θα συμπεριληφθεί και στα Apple Store και Android Market.

CUSTOM ΕΦΑΡΜΟΓΕΣ

Αναλαμβάνουμε να κατασκευάσουμε για εσάς οποιαδήποτε διαδικτυακή εφαρμογή χρειαστείτε. Όπως Διασύνδεση On-Line Καταστήματος με Τράπεζα, Μηχανισμός διαθεσιμότητας και κράτησης, Σύστημα Διαχείρισης εγγράφων, Φωτογραφιών και Video με το σύστημα διαχείρισης ηλεκτρονικού περιεχομένου.

04ΜΑΡΤΥΡΙΕΣ

ΤΙ ΕΙΠΑΝ ΓΙΑ ΕΜΑΣ

/var/www/vhosts/econtentsys.gr/httpdocs/wp-content/plugins/rs_addons/rselements/widgets/testimonial-slider/testimonail-slider-widget.php on line 1400
">
Γιώργος Γρηγοριάδης

«Μείναμε απόλυτα ευχαριστημένοι από την φοβερή εξυπηρέτηση και το καταπληκτικό αποτέλεσμα που λάβαμε. Η ομάδα είναι τρομερή και όλοι τους ευγενικότατοι! Well Done!!»

Ελένη Δημοπούλου

«Άψογοι επαγγελματίες με τρομερή εμπειρία. Την συνιστούμε ανεπιφύλακτα αν κάποιος θέλει τίποτα λιγότερο από ένα άρτιο αποτέλεσμα»

Econtent Systems

06Συνεργατεσ

    EContent Systems

    Φόρμα Ενδιαφέροντος

    2104959066 | support@econtentsys.gr