ECONTENT SYSTEMS

Δημιουργία ιστοσελίδων
Η econtent systems δημιουργεί ιστοσελίδες σε δυναμικές πλατφόρμες για επιχειρήσεις, προσαρμοσμένες στις ανάγκες τους.
Η econtent systems δημιουργεί εξατομικευμένα e-shops με δυναμικό σχεδιασμό και αποτελεσματική λειτουργικότητα.
Η econtent systems αναπτύσσει εξειδικευμένα κατά παραγγελία Web Apps χρησιμοποιώντας εξειδικευμένα εργαλεία ανάπτυξης
Η econtent systems παρέχει υπηρεσίες Digital Marketing, διαφημίσεων στα Social Media, βελτιστοποίησης μηχανών αναζήτησης (SEO) και email Marketing-LandingPages.
Η ΕΤΑΙΡΙΑ

01Κατασκευή και Δημιουργία Ιστοσελίδας - Mobile Apps - eshops

Η Econtent Systems είναι εταιρία που εξειδικεύεται στη κατασκευή και δημιουργία ιστοσελίδων, e-shops, Web Apps, Augmented Reality & Virtual Reality Apps, όπως επίσης στο ψηφιακό marketing και την βελτιστοποίηση των μηχανών αναζήτησης SEO στην Ελλάδα. Από το 2000 προσφέρει λύσεις σε πελάτες όπως (επιχειρήσεις, οργανισμούς του ιδιωτικού και δημόσιου τομέα) και έχει σαν στόχο την ανάπτυξη τεχνολογικά κορυφαίων λογισμικών διαχείρισης επιχειρησιακών εγγράφων και διαδικασιών καθως και Δημιουργίας Δυναμικών Ιστοσελίδων  όσο και online καταστημάτων και online εφαρμογών.

Στην Econtent Systems, κάθε έργο αντιμετωπίζεται ως μοναδική πρόκληση. Η ομάδα μας αποτελείται από ειδικούς σε διάφορους τομείς της ψηφιακής επικοινωνίας. Χρησιμοποιούμε μεθόδους και ψηφιακά εργαλεία για να δημιουργήσουμε εξειδικευμένες ιστοσελίδες, eshop's και Web Applications τα οποία προσαρμόζονται στις ανάγκες των πελατών μας.

24 +
ΧΡΟΝΙΑ ΕΜΠΕΙΡΙΑ
50 +
ΕΦΑΡΜΟΓΕΣ
500 +
ΠΕΛΑΤΕΣ
250 +
ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΕΣ
Δημιουργία Δυναμικών Ιστοσελίδων
ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

Δημιουργία Ιστοσελίδας Οδηγός

Η παρουσία μας στο χώρο της δημιουργίας δυναμικών ιστοσελίδων, eshop's, Mobile εφαρμογών, e-books και virtual περιηγήσεων στην Ελλάδα μετρώντας περισσότερο από 24 χρόνια. 
Τομείς Ειδίκευσης:

-Ιστοσελίδες και Δημιουργία eshop

-Δημιουργία Περιεχομένου

-Βελτιστοποίηση Μηχανών Αναζήτησης SEO & SEM

-Διαφήμιση και Προώθηση Ιστοσελίδων

-Διαχείριση Κοινωνικών Δικτύων 

ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΩΝ

Η κατασκευή ιστοσελίδων και ο σχεδιασμός ιστοσελίδων είναι η ειδικότητα μας. Βρισκόμαστε στο χώρο αρκετά χρόνια και ακολουθούμε τα τελευταία πρότυπα στον χώρο του web design.

ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ E-SHOP

Θέλετε να κάνετε μια δυναμική είσοδο στο κόσμο του διαδικτύου έχοντας ένα eshop που θα σας αποφέρει κέρδη. Η ECS αναλαμβάνει την δημιουργία ηλεκτρονικού καταστήματος της αρεσκείας σας έχοντας υπόψη τις δικές σας ανάγκες αλλά και απαιτήσεις.

DIGITAL MARKETING

Πρόκειται για την διαδικασία δημιουργίας ενός ολοκληρωμένου πλάνου ενεργειών και η οποία περιλαμβάνει την έρευνα, την δημιουργία concept, την σχεδίαση πλάνου ενεργειών, την υλοποίηση του πλάνου και την αξιολόγηση. Όλα αυτά θα βοηθήσουν στην αύξηση του ανταγωνιστικού πλεονεκτήματος μιας επιχείρησης και την επίτευξη των στόχων της.

SEO ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

Βαρεθήκατε να έχετε μια ιστοσελίδα που δεν έχει επισκεψιμότητα άρα δεν σας αποφέρει κέρδος, ελάτε σε εμάς για να δείτε την ιστοσελίδα σας να εμφανίζεται στις κορυφαίες θέσεις των μηχανών αναζήτησης.

MOBILE APPS

Για το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα, η σελίδα σας θα πρέπει να έχει είτε εκδοχή για κινητά (mobile version), είτε εξειδικευμένη εφαρμογή (iPhone Application). Στην ECS, σχεδιάζουμε μαζί σας το iPhone ή Android native application το οποίο θα συμπεριληφθεί και στα Apple Store και Android Market.

CUSTOM ΕΦΑΡΜΟΓΕΣ

Αναλαμβάνουμε να κατασκευάσουμε για εσάς οποιαδήποτε διαδικτυακή εφαρμογή χρειαστείτε. Όπως Διασύνδεση On-Line Καταστήματος με Τράπεζα, Μηχανισμός διαθεσιμότητας και κράτησης, Σύστημα Διαχείρισης εγγράφων, Φωτογραφιών και Video με το σύστημα διαχείρισης ηλεκτρονικού περιεχομένου.

ΕΦΑΡΜΟΓΕΣ ΓΙΑ ΚΙΝΗΤΑ

Κατασκευή Mobile Applications

Η εταιρεία Econtent Systems αναλαμβάνει την πολιτιστική ανάδειξη του τόπου σας με την δημιουργία Mobile Applications τόσο σε τοπικό στην Ελλάδα όσο και παγκόσμιο επίπεδο. Αναλαμβάνουμε την πολιτιστική προώθηση μουσείων, ιστορικών και αρχαιολογικών χώρων και πάσης φύσεως επιχειρήσεων που βρίσκονται σε ιστορικούς χώρους ή όχι μέσω τεχνολογίας augmented reality, 3D και Flutter.

ΠΕΛΑΤΕΣ

04Παρουσίαση Έργων Σχεδιασμού Ιστοσελίδων και eshops

Η πολυετής εμπειρία και τεχνογνωσία που διαθέτουμε στοχεύουν στη βελτίωση της επισκεψιμότητας των ιστοσελίδων στις μηχανές αναζήτησης. Αυτό βοηθάει τις επιχειρήσεις να αυξήσουν και να βελτιώσουν την αναγνωρισιμότητα του Brand Name αυξάνοντας την πιθανότητα να εμφανιστούν σε υψηλές θέσεις στα αποτελέσματα αναζήτησης και βελτιώνοντας τις απευθείας πωλήσεις τους.

ΕΞΑΤΟΜΙΚΕΥΜΕΝΕΣ ΛΥΣΕΙΣ
05Εξειδίκευση στη Σχεδίαση - Προώθηση για Ιστοσελίδες, eshop's και Applications

Η συνεργασία με την Econtent Systems μπορεί να αναδείξει την παρουσία σας στο διαδίκτυο. Μέσω εξατομικευμένων λύσεων και υπηρεσιών, προσφέρουμε αποτελεσματικότερο σχεδιασμό ιστοσελίδων, βελτιστοποίηση SEO και αυξημένη προβολή στις μηχανές αναζήτησης.

Ποιοτικός Σχεδιασμός Ιστοσελίδων

Δημιουργούμε ιστοσελίδες με καθαρό και μοναδικό σχεδιασμό, χρησιμοποιώντας ποιοτικές φωτογραφίες και περιεκτικό περιεχόμενο που αναδεικνύει τα προϊόντα και τις υπηρεσίες σας.

Σύγχρονος Σχεδιασμός Ιστοσελίδων

Δημιουργούμε δυναμικές ιστοσελίδες με σύγχρονο interface που προσφέρουν ανταγωνιστικό πλεονέκτημα έναντι του ανταγωνισμού.

Mobile Friendly

Οι ιστότοποί μας είναι σχεδιασμένοι με βάση το "mobile-first", εξασφαλίζοντας εξαιρετική εμπειρία χρήστη ανεξάρτητα από τη συσκευή.

SSL Security
Ασφάλεια SSL

Χρησιμοποιούμε πιστοποιητικά SSL για την ασφαλή κρυπτογράφηση των πληροφοριών σας.

Πρωτοποριακός Σχεδιασμός

Οι ιστοσελίδες δημιουργούνται με προσαρμοσμένο CMS κώδικα, εξασφαλίζοντας ελαφριές και αποτελεσματικές λειτουργίες, διατηρώντας ταυτόχρονα υψηλή ποιότητα.

Προσιτές Τιμές και Πακέτα

Εξατομικεύουμε πακέτα υπηρεσιών για να καλύψουμε όλες τις ανάγκες της επιχείρησής σας, προσφέροντας ανταγωνιστικές τιμές, διατηρώντας την ποιότητα των υπηρεσιών μας σε υψηλό επίπεδο.

Εμπειρία Πλοήγησης

Οι ιστοσελίδες μας προσφέρουν εξαιρετική UX (User Experience), που οδηγεί σε υψηλότερα έσοδα, πιστότητα πελατών και ενίσχυση του brand name της επιχείρησής σας.

Seminars
Εκπαίδευση Διαχείρισης Περιεχομένου

Προσφέρουμε προγράμματα εκπαίδευσης για να μάθετε να διαχειρίζεστε αποτελεσματικά το περιεχόμενο της ιστοσελίδας σας.

ΥΠΗΡΕΣΙΑ SEO
06Ψηφιακό Marketing - Διαφήμιση και Προώθηση - Βελτιστοποίηση Μηχανών Αναζήτησης

Η Econtent Systems προσφέρει υπηρεσίες Digital Marketing, συμπεριλαμβανομένων των διαφημίσεων στα Social Media, της βελτιστοποίησης μηχανών αναζήτησης (SEO) και του email Marketing.
Επίσης, προσφέρει υπηρεσίες διαφήμισης και προώθησης μέσω ψηφιακών καναλιών, μέσω των Social Media, των Google Ads και του email Marketing, για να αυξήσει την ορατότητα και τις πωλήσεις των eshop's.

ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΩΝ
06Διαδικασία κατασκευής ιστοσελίδας σε τέσσερα βήματα

Ανακαλύψτε πώς η συνεργασία με την Econtent Systems μπορεί να αναδείξει την παρουσία σας στο διαδίκτυο. Μέσω εξατομικευμένων λύσεων και υπηρεσιών, προσφέρουμε αποτελεσματικότερο σχεδιασμό ιστοσελίδων, βελτιστοποίηση SEO και αυξημένη προβολή στις μηχανές αναζήτησης.

1. Επιλογή Σχεδίου

Στο πρώτο βήμα, προσφέρουμε ποικιλία σχεδίων για να επιλέξετε αυτό που σας ταιριάζει καλύτερα. Μέσα από προσεκτικά επιλεγμένα πρότυπα, μπορείτε να δείτε πώς θα είναι η ιστοσελίδα σας από πριν, βοηθώντας σας να επιλέξετε με σιγουριά.

2. Κατασκευή Ιστοσελίδας

Μετά την επιλογή του σχεδίου, η ομάδα της WebCrafters αναλαμβάνει να υλοποιήσει την κατασκευή της ιστοσελίδας σας, προσαρμόζοντας τον σχεδιασμό στην εικόνα και τις ανάγκες της επιχείρησής σας.

3. Παραμετροποίηση Ιστοσελίδας

Στο τρίτο στάδιο, επικεντρωνόμαστε στην προσαρμογή της ιστοσελίδας σας και στην εισαγωγή των απαραίτητων δεδομένων, όπως φωτογραφίες και κείμενα, προκειμένου να αποκτήσει την τελική της μορφή

4. Testing – Παράδοση ιστοσελίδας

Στο τελευταίο βήμα, ελέγχουμε όλες τις λειτουργίες της ιστοσελίδας για να διασφαλίσουμε την ομαλή λειτουργία της. Μετά την ολοκλήρωση των ελέγχων, παραδίδουμε την ιστοσελίδα σας, έτοιμη να ενισχύσει την παρουσία σας στο διαδίκτυο.

YouTube

Video από την econtent systems

ΑΡΘΡΑ
Econtent Systems Blog
econtent news

Διαφημιστικές Καμπάνιες Google Ads: Βήμα Τρίτο

Η δημιουργία μιας καμπάνιας στο Google Ads για ένα ηλεκτρονικό κατάστημα απαιτεί στρατηγική προσέγγιση για να εξασφαλίσετε ότι οι διαφημίσεις σας θα φτάσουν στο κατάλληλο κοινό και θα αποδώσουν τα μέγιστα. Ακολουθούν μερικές συμβουλές για να ξεκινήσετε: 1. Ορισμός Στόχων Καμπάνιας Καθορίστε τους στόχους της καμπάνιας σας με βάση τις

Διαβάστε Περισσότερα »
econtent news

Συνεργασία Econtent Systems με το ΑΡΙΩΝ: Δημιουργία Νέας Ιστοσελίδας για το Ερευνητικό Κέντρο Διάσωσης και Περίθαλψης Κητωδών

Είμαστε ενθουσιασμένοι να ανακοινώσουμε τη συνεργασία μας με το ΑΡΙΩΝ – Ερευνητικό Κέντρο Διάσωσης και Περίθαλψης Κητωδών για τη δημιουργία της νέας τους ιστοσελίδας! 🐬💻 Η Econtent Systems είναι περήφανη που θα συνεισφέρει στη σημαντική αποστολή του ΑΡΙΩΝ μέσω της ανάπτυξης ενός σύγχρονου, λειτουργικού και φιλικού προς τον χρήστη διαδικτυακού

Διαβάστε Περισσότερα »
econtent news

Είμαστε εδώ για να σου προσφέρουμε ολοκληρωμένες λύσεις ψηφιακού marketing που θα εκτοξεύσουν την επιχείρησή σου!

Στον σύγχρονο κόσμο του ψηφιακού επιχειρείν, η επιτυχία απαιτεί κάτι παραπάνω από απλά ένα καλό προϊόν ή μια ωραία ιστοσελίδα. Χρειάζεται στρατηγική, συνέπεια και, κυρίως, την κατάλληλη γνώση για να αξιοποιήσεις τα εργαλεία που σου παρέχει το διαδίκτυο. Η ομάδα της Econtent Systems κατανοεί αυτές τις προκλήσεις και είναι εδώ

Διαβάστε Περισσότερα »
econtent news

Διαφημιστικές Καμπάνιες Google Ads: Βήμα Δεύτερο

Πώς Βοηθάει το SEO την Καμπάνια στο Google Ads Το SEO (Search Engine Optimization) είναι ένα από τα πιο σημαντικά εργαλεία για την επιτυχία της καμπάνιας σας στο Google Ads. Μια καλά βελτιστοποιημένη ιστοσελίδα όχι μόνο βελτιώνει την οργανική σας κατάταξη αλλά μπορεί επίσης να ενισχύσει σημαντικά την απόδοση των

Διαβάστε Περισσότερα »
econtent news

Θέλεις Εκτοξευμένες Πωλήσεις στο E-Shop σου; Η Econtent Systems είναι η Λύση!

Στον 21o, το e-shop σου δεν είναι απλώς μια διαδικτυακή βιτρίνα. Είναι ο πυρήνας της επιχείρησής σου, το σημείο όπου οι επισκέπτες μετατρέπονται σε πελάτες και οι πωλήσεις εκτοξεύονται. Αν αναζητάς τον καλύτερο τρόπο να ενισχύσεις την ψηφιακή σου παρουσία και να αυξήσεις τις πωλήσεις σου, η 𝗘𝗰𝗼𝗻𝘁𝗲𝗻𝘁 𝗦𝘆𝘀𝘁𝗲𝗺𝘀 είναι

Διαβάστε Περισσότερα »
econtent news

Διαφημιστικές Καμπάνιες Google Ads: Βήμα Πρώτο

Στον ψηφιακό κόσμο, η επιτυχία μιας διαφημιστικής καμπάνιας Google Ads εξαρτάται σε μεγάλο βαθμό από τη σωστή βελτιστοποίηση του SEO (Search Engine Optimization) του ιστότοπού σας. Η βελτίωση της ορατότητας του ιστότοπού σας στις μηχανές αναζήτησης όχι μόνο ενισχύει την οργανική κατάταξη, αλλά μπορεί επίσης να αυξήσει την απόδοση των

Διαβάστε Περισσότερα »
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

03Για περισσοτερες πληροφοριες

Για τις υπηρεσίες που μπορούμε να σας παρέχουμε ώστε το σnline κατάστημά σας να πετύχει, επικοινωνήστε μαζί μας στο support@econtentsys.gr ή συμπληρώστε την παρακάτω φόρμα και θα επικοινωνήσουμε άμεσα μαζί σας.


  ΙστοσελίδεςEshopRedesignMobile AppsGoogle Ads

   

  Γραφεία Αθήνας

  Φειδιππίδου 28 Β, Παλλήνη

  153 51 Αττική

  Τ: +30 2104959066

  Ε: support@econtentsys.gr