Η ΕΤΑΙΡΙΑ

01ECONTENT Systems

H ΕContent Systems είναι εξειδικευμένη εταιρία δημιουργίας λογισμικού στο χώρο της Ολοκληρωμένης Διαχείρισης Επιχειρησιακών Εγγράφων & Γνώσης (Επιχειρησιακά Δίκτυα η Internet). Από το 2000 προσφέρει λύσεις σε πελάτες όπως (επιχειρήσεις, οργανισμούς του ιδιωτικού και δημόσιου τομέα) και έχει σαν στόχο την ανάπτυξη τεχνολογικά κορυφαίων λογισμικών διαχείρισης επιχειρησιακών εγγράφων και διαδικασιών καθως και Δημιουργίας Δυναμικών Ιστοσελίδων  όσο και online καταστημάτων και online εφαρμογών.

Στην EContent Systems, κάθε έργο αντιμετωπίζεται ως μοναδική πρόκληση. Η ομάδα μας αποτελείται από ειδικούς σε διάφορους τομείς της ψηφιακής επικοινωνίας, από τον σχεδιασμό ιστοσελίδων, εφαρμογων και eshops μέχρι  digital marketing και την SEO. Είμαστε εδώ για να δημιουργήσουμε την ιδανική ψηφιακή λύση για εσάς, να σας προωθήσουμε στον ψηφιακό κόσμο και να αναδείξουμε την επιχειρηματική σας αξία.

23 +
ΧΡΟΝΙΑ ΕΜΠΕΙΡΙΑ
50 +
ΕΦΑΡΜΟΓΕΣ
500 +
ΠΕΛΑΤΕΣ
250 +
ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΕΣ
ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

02σχεδιασμος και υπηρεσιες

Η παρουσία μας στον χώρο του προγραμματισμού και υλοποίησης ιστοσελίδων, eshops, mobile εφαρμογών, e-books, virtual περιηγήσεων κ.α. μετράει περισσότερο από 20 χρόνια. 

Το πάθος μας για την τεχνολογία μάς κινητοποιεί να ανακαλύπτουμε τα πλεονεκτήματα των λειτουργικών συστημάτων που χρησιμοποιούμε και παράλληλα, να βρίσκουμε αποτελεσματικές λύσεις για τους περιορισμούς που ενδέχεται να συναντήσουμε. 

ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΩΝ

Η κατασκευή ιστοσελίδων ή αλλιώς Web design και ο σχεδιασμός ιστοσελίδων είναι η ειδικότητα μας. Βρισκόμαστε στο χώρο αρκετά χρόνια και ακολουθούμε τα τελευταία πρότυπα στον χώρο του web design.

ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ E-SHOP

Θέλετε να κάνετε μια δυναμική είσοδο στο κόσμο του διαδικτύου έχοντας ένα eshop που θα σας αποφέρει κέρδη. Η ECS αναλαμβάνει την δημιουργία ηλεκτρονικού καταστήματος της αρεσκείας σας έχοντας υπόψη τις δικές σας ανάγκες αλλά και απαιτήσεις.

DIGITAL MARKETING

Πρόκειται για την διαδικασία δημιουργίας ενός ολοκληρωμένου πλάνου ενεργειών και η οποία περιλαμβάνει την έρευνα, την δημιουργία concept, την σχεδίαση πλάνου ενεργειών, την υλοποίηση του πλάνου και την αξιολόγηση. Όλα αυτά θα βοηθήσουν στην αύξηση του ανταγωνιστικού πλεονεκτήματος μιας επιχείρησης και την επίτευξη των στόχων της.

SEO ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

Βαρεθήκατε να έχετε μια ιστοσελίδα που δεν έχει επισκεψιμότητα άρα δεν σας αποφέρει κέρδος, ελάτε σε εμάς για να δείτε την ιστοσελίδα σας να εμφανίζεται στις κορυφαίες θέσεις των μηχανών αναζήτησης.

MOBILE APPS

Για το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα, η σελίδα σας θα πρέπει να έχει είτε εκδοχή για κινητά (mobile version), είτε εξειδικευμένη εφαρμογή (iPhone Application). Στην ECS, σχεδιάζουμε μαζί σας το iPhone ή Android native application το οποίο θα συμπεριληφθεί και στα Apple Store και Android Market.

CUSTOM ΕΦΑΡΜΟΓΕΣ

Αναλαμβάνουμε να κατασκευάσουμε για εσάς οποιαδήποτε διαδικτυακή εφαρμογή χρειαστείτε. Όπως Διασύνδεση On-Line Καταστήματος με Τράπεζα, Μηχανισμός διαθεσιμότητας και κράτησης, Σύστημα Διαχείρισης εγγράφων, Φωτογραφιών και Video με το σύστημα διαχείρισης ηλεκτρονικού περιεχομένου.

ΕΦΑΡΜΟΓΕΣ ΓΙΑ ΚΙΝΗΤΑ

03MOBILE ΕΦΑΡΜΟΓΕΣ

Η εταιρεία Econtent Systems αναλαμβάνει την πολιτιστική ανάδειξη του τόπου σας σε τοπικό και παγκόσμιο επίπεδο. Αναλαμβάνουμε την πολιτιστική προώθηση μουσείων, ιστορικών και αρχαιολογικών χώρων και πάσης φύσεως επιχειρήσεων που βρίσκονται σε ιστορικούς χώρους ή όχι μέσω τεχνολογίας augmented reality, 3D και Flutter. 

ΠΕΛΑΤΕΣ

04Δειτε Προσφατα εργα

Η πολυετή εμπειρία και τεχνογνωσία που διαθέτουμε και συνεχώς εξελίσσουμε, μας έχει δώσει την δυνατότητα να δημιουργούμε δυνατές και ελκυστικές ιστοσελίδες με πολλές δυνατότητες και επιλογές.

ΑΡΘΡΑ

ΑΡΘΡΟΓΡΑΦΙΑ ECONTENT

Συμβουλές για Digital Marketing από την Econtent Systems
27Oct

Συμβουλές για Digital Marketing από…

Στον σύγχρονο ψηφιακό κόσμο, όπου η παρουσία στο διαδίκτυο είναι καθοριστική για την επιτυχία, ο…

Στην Econtent Systems, δημιουργούμε μοναδικές ψηφιακές εμπειρίες για το eshop σας!
26Oct

Στην Econtent Systems, δημιουργούμε μοναδικές…

Στην Econtent Systems, η δέσμευσή μας δεν αφορά απλώς τη δημιουργία πλατφορμών ηλεκτρονικού εμπορίου. Αντιθέτως,…

Santorini Volcano: Μια Ψηφιακή Εξερεύνηση της Φύσης και της Ιστορίας
26Oct

Santorini Volcano: Μια Ψηφιακή Εξερεύνηση…

Η ομάδα της Econtent Systems ανέπτυξε την εφαρμογή Santorini Volcano η οποία αποτελεί έναν ψηφιακό…

UrbanHype: Η Ψηφιακή Αναδειξη της Νυχτερινής Ζωής από την Econtent Systems
26Oct

UrbanHype: Η Ψηφιακή Αναδειξη της…

Το UrbanHype αποτελεί το αποτέλεσμα αφοσίωσης και δεσμευτικής δουλειάς από την ομάδα της Econtent Systems.…

Health & Tourism: Training Excellence
23Oct

Health & Tourism: Training Excellence

Στην EContent Systems φιλοξενούμε την ιστοσελίδα https://healthtourismtraining.com/ στους διακομιστές μας με τον απόλυτο στόχο της…

Starfire: Ειδική στον τομέα των ενεργειακών λύσεων θέρμανσης
18Oct

Starfire: Ειδική στον τομέα των…

Η εταιρεία μας φιλοξενεί την ιστοσελίδα https://starfire.gr/index.php?route=common/home στους αξιόπιστους servers της, παρέχοντας τη μέγιστη δυνατή…

Econtent Systems

06Partners

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

03Για περισσοτερες πληροφοριες

Για τις υπηρεσίες που μπορούμε να σας παρέχουμε ώστε το σnline κατάστημά σας να πετύχει, επικοινωνήστε μαζί μας στο support@econtentsys.gr ή συμπληρώστε την παρακάτω φόρμα και θα επικοινωνήσουμε άμεσα μαζί σας.


  ΙστοσελίδεςEshopRedesignMobile AppsGoogle Ads

   

  Γραφεία Αθήνας

  Δερβενακίων 9, Κορυδαλλός

  18122 Αττική

  Τ: +30 2104959066

  Ε: support@econtentsys.gr