...
ΕΦΑΡΜΟΓΕΣ
Προσαρμοσμένες Διαδικτυακές Εφαρμογές

Η Εcontent Systems προσφέρει μια εξειδικευμένη υπηρεσία Custom Εφαρμογών που απευθύνεται σε επιχειρήσεις και οργανισμούς που αναζητούν εξατομικευμένες και αποτελεσματικές λύσεις λογισμικού. Καθώς η κάθε επιχείρηση έχει μοναδικές ανάγκες και απαιτήσεις, οι προσαρμοσμένες εφαρμογές αποτελούν το κλειδί για τη βελτίωση της απόδοσης και της ανταγωνιστικότητας.

H Econtent Systems αναλαμβάνει να κατασκευάσει για εσάς οποιαδήποτε διαδικτυακή εφαρμογή χρειαστείτε.
Παρακάτω ακολουθεί ενδεικτικός κατάλογος custom εφαρμογών/script που έχουμε κατασκευάσει ή μπορούμε να κατασκευάσουμε:

 • Διασύνδεση On-Line Καταστήματος (e-shop) με Τράπεζα για είσπραξη χρημάτων μέσω πιστωτικής, visa, master, eurobank, logos. Έως τώρα έχουμε πραγματοποιήσει τη διασύνδεση πολλών ιστοσελίδων με τα on-line συστήματα της Eurobank, της Τράπεζας Πειραιώς, της Alpha Bank, της Εμπορικής Τράπεζας καθώς και με PayPal, MoneyBookers, InstaBill κ.ά.
 • Μηχανισμός διαθεσιμότητας και κράτησης (Online Availability & Booking). Αν είστε ιδιοκτήτης  κάποιου τουριστικού καταλύματος (ξενοδοχείο, ενοικιαζόμενα δωμάτια) ή κάποιου τουριστικού γραφείου, μπορούμε να σας κατασκευάσουμε τον μηχανισμό που θα παρουσιάζει τη διαθεσιμότητα του καταλύματός σας ανά δωμάτιο και ημερομηνία.
 • Δημιουργία XML για το Skroutz.gr. Αν έχετε on-line κατάστημα, μπορούμε να σας φτιάξουμε script που θα παράγει το xml που απαιτείται για την εισαγωγή των προϊόντων σας στο skroutz.gr, το eprice, το pathfinder shοpping, το google products ή όποια άλλη μηχανή σύγκρισης προϊόντων μας υποδείξετε
  ECS Workflow.
 • Σύστημα ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗΣ ΡΟΗΣ ΕΡΓΑΣΙΩΝ.
 • Σύστημα Διαχείρισης Αρχειοθέτησης Εγγράφων , Φωτογραφιών, Video με το σύστημα διαχείρισης ηλεκτρονικού περιεχομένου (CMS).
 • PHP Forum
 • Blog
 • Chat

Επιπλέον εμείς στην ECS αναλαμβάνουμε για την κάλυψη ειδικών απαιτήσεων των πελατών μας, να αναπτύξουμε ειδικές custom εφαρμογές που να δίνουν λύση στις εκάστοτε ιδιαίτερες ανάγκες της επιχείρησης σας.

Οι προσαρμοσμένες εφαρμογές μας χαρακτηρίζονται από την αξιοπιστία, την ευελιξία και την υψηλή απόδοση. Κάθε λεπτομέρεια λαμβάνεται υπόψη για να δημιουργηθεί μια εφαρμογή που θα προσφέρει την ακριβή λύση που χρειάζεστε.

Επικοινωνήστε μαζί μας σήμερα για να μάθετε πώς μπορούμε να σας βοηθήσουμε να αναπτύξετε την ιδανική προσαρμοσμένη εφαρμογή για την επιχείρησή σας!

Προσαρμοσμένες Διαδικτυακές Εφαρμογές
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

03Για περισσοτερες πληροφοριες

για τις υπηρεσίες που μπορούμε να σας παρέχουμε ώστε το σnline κατάστημά σας να πετύχει, επικοινωνήστε μαζί μας στο support@econtentsys.gr ή συμπληρώστε την παρακάτω φόρμα και θα επικοινωνήσουμε άμεσα μαζί σας.


  ΙστοσελίδεςEshopRedesignMobile AppsGoogle Ads