...

Κατασκευή Application

Η κατασκευή custom εφαρμογών  (application) αποτελεί σήμερα έναν κρίσιμο παράγοντα για την επιτυχία επιχειρήσεων και οργανισμών σε κάθε τομέα δραστηριότητας. Οι εφαρμογές, είτε πρόκειται για κινητές εφαρμογές (mobile apps) είτε για web εφαρμογές, αποτελούν πλέον βασικό μέσο επικοινωνίας και παροχής υπηρεσιών προς το κοινό.

Η ΕContent Systems προσφέρει μια εξειδικευμένη υπηρεσία ανάπτυξης και σχεδίασης κινητών εφαρμογών που ανταποκρίνονται στις σύγχρονες ανάγκες της επιχείρησής σας και των πελατών σας. Με την ανάδειξη της κινητής εμπειρίας, στοχεύουμε στη βελτίωση της προσβασιμότητας, της ευκολίας χρήσης και της αποτελεσματικότητας των εφαρμογών σας, ενώ παράλληλα δίνουμε έμφαση στον σχεδιασμό που αντανακλά την ταυτότητα και τη φιλοσοφία της επιχείρησής σας.

Με την εμπειρία μας και τον εξειδικευμένο μας τρόπο προσέγγισης, μπορούμε να κατασκευάσουμε μια εφαρμογή που θα εντυπωσιάσει τους πελάτες σας και θα επιτύχει τους στόχους σας. Αφεθείτε σε εμάς για να φέρουμε στη ζωή την εφαρμογή που ονειρεύεστε!

Επενδύοντας στην κατασκευής application

Πλεονεκτήματα κατασκευής εφαρμογών (application)

Τα πλεονεκτήματα της κατασκευής εφαρμογών είναι πολλά και ποικίλα. Ανάλογα με τις ανάγκες και τους στόχους σας, η ανάπτυξη μιας εφαρμογής μπορεί να φέρει πολλά οφέλη. Ανάμεσα στα κυριότερα πλεονεκτήματα είναι τα εξής:

Κατασκευή Εφαρμογών

Συχνές ερωτήσεις για την κατασκευή application

Το κόστος της κατασκευής application εξαρτάται από διάφορους παράγοντες, όπως:

 • Την πολυπλοκότητα της εφαρμογής: Οσες περισσότερες λειτουργίες έχει η εφαρμογή, τόσο πιο ακριβή θα είναι.
 • Τον τύπο της εφαρμογής: Native applications (Android & iOS) είναι typically πιο ακριβές από hybrid applications.
 • Τον χρόνο ανάπτυξης: Οσο πιο γρήγορα θέλετε να υλοποιηθεί η εφαρμογή, τόσο πιο ακριβή θα είναι.

Μπορούμε να κατασκευάσουμε οποιοδήποτε είδος εφαρμογής, όπως:

 • Επιχειρηματικές εφαρμογές: CRM, ERP, project management, etc.
 • E-commerce εφαρμογές: Online stores, marketplaces, etc.
 • Παιχνίδια: Casual games, mobile games, etc.
 • Εκπαιδευτικές εφαρμογές: Learning apps, educational games, etc.
 • Διαδραστικές εφαρμογές: AR/VR applications, wearables applications, etc.

Για να διασφαλίσετε ότι η εφαρμογή σας θα είναι επιτυχημένη, θα πρέπει:

 • Να καθορίσετε το target audience σας: Ποιους θέλετε να προσεγγίσετε με την εφαρμογή σας;
 • Να έχετε μια ξεκάθαρη ιδέα για το τι θέλετε να πετύχετε: Τι πρόβλημα θέλετε να λύσετε με την εφαρμογή σας;
 • Να συνεργαστείτε με μια έμπειρη ομάδα developers: Η ποιότητα της ομάδας ανάπτυξης είναι καίρια για την επιτυχία της εφαρμογής σας.
 • Να κάνετε marketing και promotion: Πώς θα προωθήσετε την εφαρμογή σας στους potential users;
 • Να λαμβάνετε feedback από τους χρήστες: Συνεχώς βελτιώνετε την εφαρμογή σας με βάση τις κριτικές και τα σχόλια των χρηστών.

Υπάρχουν διάφοροι τρόποι για να μετρήσετε την επιτυχία της εφαρμογής σας, όπως:

 • Αριθμός downloads: Πόσοι χρήστες έχουν κατεβάσει την εφαρμογή σας;
 • Αριθμός active users: Πόσοι χρήστες χρησιμοποιούν ενεργά την εφαρμογή σας;
 • Χρόνος που ξοδεύουν οι χρήστες στην εφαρμογή: Πόσο χρόνο ξοδεύουν οι χρήστες στην εφαρμογή σας;
 • Conversion rate: Πόσοι χρήστες πραγματοποιούν την επιθυμητή ενέργεια (π.χ. αγορά, εγγραφή);
 • Κριτικές και σχόλια χρηστών: Τι λένε οι χρήστες για την εφαρμογή σας;

Μπορείτε να ενημερώσετε και να βελτιώσετε την εφαρμογή σας μετά την κυκλοφορία της, με διάφορους τρόπους:

 • Διορθώνοντας bugs: Εάν εντοπιστούν bugs, θα πρέπει να τα διορθώσετε το συντομότερο δυνατό.
 • Προσθέτοντας νέες λειτουργίες: Μπορείτε να προσθέσετε νέες λειτουργίες για να βελτιώσετε την εμπειρία του χρήστη και να αυξήσετε την χρηστικότητα της εφαρμογής.
 • Βελτιώνοντας την performance: Μπορείτε να βελτιώσετε την ταχύτητα και την απόδοση της εφαρμογής.
 • Αλλάζοντας το design: Μπορείτε να κάνετε αλλαγές στο design της εφαρμογής για να την κάνετε πιο ελκυστική και εύχρηστη.

Γιατί να επιλέξετε μια custom-made εφαρμογή;

Μια custom εφαρμογή αποτελεί την ιδανική επιλογή για την επιχείρησή σας για πολλούς λόγους:

 1. Αναγνωρισιμότητα της επωνυμίας: Μια εφαρμογή που σχεδιάζεται και προσαρμόζεται αποκλειστικά για την επιχείρησή σας βοηθά στη δημιουργία μιας ξεχωριστής online ταυτότητας που αντικατοπτρίζει τις αξίες και τη φιλοσοφία της επιχείρησής σας.

 2. Βελτίωση εμπειρίας χρήστη: Μια εξατομικευμένη εφαρμογή παρέχει μια εύχρηστη και εντυπωσιακή εμπειρία στους χρήστες. Αυτό μπορεί να οδηγήσει σε αύξηση της ικανοποίησης των πελατών και στη δημιουργία μιας πιο θετικής εικόνας για την επιχείρησή σας.

 3. Αύξηση πωλήσεων και εσόδων: Με την ανάπτυξη μιας εφαρμογής, ανοίγετε ένα νέο κανάλι πωλήσεων και προώθησης των προϊόντων ή των υπηρεσιών σας. Η ευκολία πρόσβασης από φορητές συσκευές μπορεί να αυξήσει την αγοραστική σας δύναμη και να ενισχύσει τα έσοδά σας.

 4. Κερδίστε ανταγωνιστικό πλεονέκτημα: Με μια μοναδική και καινοτόμα εφαρμογή, μπορείτε να ξεχωρίσετε από τους ανταγωνιστές σας και να προσφέρετε στους πελάτες σας μια μοναδική εμπειρία που θα τους καθηλώσει και θα τους διατηρήσει πιστούς στην επιχείρησή σας.

 
Υπηρεσίες Κατασκευής Application

Γιατί να επιλέξετε εμάς;

Στην Econtent Systems, κατανοούμε τη σημασία μιας δυναμικής και αποτελεσματικής custom-made εφαρμογής για την επιτυχία της επιχείρησής σας. Ας δούμε γιατί εμείς είμαστε η ιδανική επιλογή για εσάς:

Τεχνογνωσία

Η ομάδα μας αποτελείται από έμπειρους developers, designers και UX/UI experts, οι οποίοι είναι εξοικειωμένοι με τις πιο σύγχρονες τεχνολογίες και μεθόδους ανάπτυξης στην κατασκευή εφαρμογών.

Εμπειρία

Με πολυετή εμπειρία στον χώρο της κατασκευής εφαρμογών, έχουμε αποδείξει την ικανότητά μας να παρέχουμε υψηλής ποιότητας λύσεις σε διάφορους κλάδους και επιχειρήσεις.

Προσαρμογή

Κατανοούμε ότι κάθε επιχείρηση έχει μοναδικές ανάγκες και απαιτήσεις. Για αυτόν τον λόγο, σχεδιάζουμε και προσαρμόζουμε τις εφαρμογές μας ακριβώς σύμφωνα με τις ανάγκες σας.

Υποστήριξη

Μετά την παράδοση της εφαρμογής, παρέχουμε συνεχή υποστήριξη και τακτικά updates για να διασφαλίσουμε τη σταθερή λειτουργία της εφαρμογής σας.

Ξεκλειδώστε την ψηφιακή σας επιτυχία με μια custom εφαρμογή!

Η επιλογή μας για την κατασκευή της εφαρμογής σας συνιστά μια στρατηγική που στηρίζεται σε πολυετή εμπειρία, τεχνογνωσία και καινοτομία. Αναγνωρίζουμε την μοναδικότητα και τις ανάγκες κάθε επιχείρησης και προσφέρουμε εξατομικευμένες λύσεις που ανταποκρίνονται στα δικά σας αναγκαία κριτήρια. Με συνεχή επικοινωνία και υποστήριξη, εξασφαλίζουμε ότι το αποτέλεσμα θα είναι μια ποιοτική εφαρμογή που θα υπερβεί τις προσδοκίες σας και θα συμβάλει στην επιτυχία της επιχείρησής σας.

Επιλέγοντάς μας, επιλέγετε έναν συνεργάτη που θα σας στηρίξει σε κάθε βήμα του ταξιδιού σας προς τη δημιουργία μιας επιτυχημένης εφαρμογής. Είμαστε δίπλα σας για να κατασκευάσουμε μαζί την εφαρμογή που θα σας βοηθήσει να επιτύχετε τους στόχους σας και να ξεχωρίσετε στην αγορά.

Επικοινωνήστε μαζί μας σήμερα για να σας βοηθήσουμε να υλοποιήσετε την ιδανική εφαρμογή για την επιχείρησή σας!

Επικοινωνήστε με ΕContent Systems