...
h2

Κατασκευάζουμε eshop που εκτοξεύουν την επιχείρησή σας.

Η ψηφιακή αγορά εξελίσσεται συνεχώς, και η δημιουργία ενός δυναμικού και αποτελεσματικού ηλεκτρονικού καταστήματος είναι πλέον ουσιώδους σημασίας για την επιτυχία μιας επιχείρησης. Στην ΕContent Systems, κατανοούμε πλήρως τη σημασία του eshop και προσφέρουμε μια πλήρη γκάμα υπηρεσιών για τη δημιουργία, την προσαρμογή και τη διαχείριση ενός επιτυχημένου ηλεκτρονικού καταστήματος.

Ανεξάρτητα από το μέγεθος ή τον κλάδο της επιχείρησής σας, η υπηρεσία μας δημιουργία e-shop μας, σας επιτρέπει να δημιουργήσετε ένα εξατομικευμένο κατάστημα που αντανακλά την ταυτότητα και τη φιλοσοφία της επιχείρησής σας. Επιπλέον, παρέχουμε τεχνική υποστήριξη και συνεχή ενημέρωση για να διασφαλίσουμε την ομαλή λειτουργία και την επιτυχία του eshop σας.

Πλεονεκτήματα κατασκευής eshop

Πλεονεκτήματα eshop!

Η δημιουργία ενός ηλεκτρονικού καταστήματος (eshop) προσφέρει μια σειρά από σημαντικά πλεονεκτήματα για την επιχείρησή σας, βοηθώντας σας να προσεγγίσετε ευρύτερο κοινό, να αυξήσετε τις πωλήσεις σας και να βελτιώσετε τη συνολική εμπειρία των πελατών σας.

Δημιουργία eshop

Συχνές ερωτήσεις για την δημιουργία eshop

Ένα eshop, ή αλλιώς ηλεκτρονικό κατάστημα, είναι ένας ιστότοπος που επιτρέπει στους πελάτες να αγοράσουν προϊόντα ή υπηρεσίες online.

Συνήθως, ένα eshop περιλαμβάνει:

 • Κατάλογος προϊόντων: Ο κατάλογος παρουσιάζει τα προϊόντα που πωλούνται, με περιγραφές, εικόνες, τιμές και διαθεσιμότητα.
 • Μηχανή αναζήτησης: Βοηθά τους πελάτες να βρουν εύκολα τα προϊόντα που ψάχνουν.
 • Καλάθι αγορών: Αποθηκεύει τα προϊόντα που έχουν επιλέξει οι πελάτες πριν από την ολοκλήρωση της αγοράς.
 • Διαδικασία πληρωμής: Επιτρέπει στους πελάτες να πληρώσουν για τα προϊόντα που έχουν επιλέξει, με διάφορες ασφαλείς μεθόδους πληρωμής.
 • Διαχείριση λογαριασμού: Επιτρέπει στους πελάτες να δημιουργήσουν λογαριασμό, να βλέπουν το ιστορικό αγορών τους και να τροποποιούν τα στοιχεία τους.

Ο χρόνος δημιουργίας εξαρτάται από διάφορους παράγοντες, όπως:

 • Η πολυπλοκότητα του eshop: Ένα απλό eshop, μπορεί να ολοκληρωθεί σε λίγες ημέρες, ενώ ένα πιο σύνθετο μπορεί να χρειαστεί έως και 2-3 μήνες.
 • Το διαθέσιμο περιεχόμενο: Εάν έχετε ήδη έτοιμο περιεχόμενο (κείμενα, εικόνες, βίντεο), η δημιουργία θα είναι πιο γρήγορη.
 • Οι απαιτήσεις σας: Εάν θέλετε custom λειτουργίες ή ενσωματώσεις, ο χρόνος θα αυξηθεί.

Υπάρχουν διάφορες πλατφόρμες eshop διαθέσιμες, η καθεμία με τα δικά της πλεονεκτήματα και μειονεκτήματα.

Μερικά από τα πιο δημοφιλή κριτήρια επιλογής πλατφόρμας eshop είναι:

 • Ευκολία χρήσης: Η πλατφόρμα eshop που θα επιλέξετε θα πρέπει να είναι εύκολη στη χρήση, ώστε να μπορείτε να κάνετε αλλαγές και να προσθέτετε νέα προϊόντα χωρίς να χρειάζεστε τεχνικές γνώσεις.
 • Δυνατότητες: Η πλατφόρμα eshop θα πρέπει να προσφέρει τις δυνατότητες που χρειάζεστε, όπως π.χ. διαχείριση προϊόντων, καλάθι αγορών, τρόποι πληρωμής, αποστολές κ.α.
 • Κόστος: Το κόστος της πλατφόρμας eshop είναι ένας σημαντικός παράγοντας που θα πρέπει να λάβετε υπόψη.
 • Υποστήριξη: Η πλατφόρμα eshop θα πρέπει να προσφέρει αξιόπιστη υποστήριξη σε περίπτωση που χρειαστείτε βοήθεια.

Για να προωθήσετε το eshop σας και να αυξήσετε τις πωλήσεις, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε διάφορες στρατηγικές, όπως:

 • SEO (Search Engine Optimization): Βελτιστοποίηση του eshop σας για τις μηχανές αναζήτησης, ώστε να εμφανίζεται στις πρώτες θέσεις των αποτελεσμάτων αναζήτησης.
 • SEM (Search Engine Marketing): Δημιουργία διαφημιστικών καμ pronouncements στις μηχανές αναζήτησης.
 • Social Media Marketing: Προώθηση του eshop σας στα social media, όπως Facebook, Instagram, TikTok κ.α.
 • Email marketing: Δημιουργία και αποστολή newsletters με προσφορές και νέα προϊόντα στους πελάτες σας.
 • Content marketing: Δημιουργία και δημοσίευση περιεχομένου, όπως άρθρα, βίντεο, infographics κ.α., που σχετίζεται με τα προϊόντα σας.

Για να διασφαλίσετε την ασφάλεια του eshop σας, μπορείτε να λάβετε διάφορα μέτρα, όπως:

 • Εγκατάσταση SSL certificate: Το SSL certificate κρυπτογραφεί τα δεδομένα που ανταλλάσσονται μεταξύ του eshop σας και των πελατών σας, προστατεύοντάς τα από hackers.
 • Χρήση ισχυρών κωδικών πρόσβασης: Χρησιμοποιήστε ισχυρούς κωδικούς πρόσβασης για το eshop σας και βεβαιωθείτε ότι τους αλλάζετε τακτικά.

Χαρακτηριστικά ενός καλού eshop

1. Σχεδιασμός και εμπειρία χρήστη:

 • Ελκυστικό και εύχρηστο: Το eshop σας οφείλει να έχει μια αισθητική που ταιριάζει στο brand σας και να προσφέρει μια ομαλή εμπειρία πλοήγησης σε όλες τις συσκευές.
 • Εύκολη αναζήτηση: Μια ισχυρή μηχανή αναζήτησης και φίλτρα κατηγοριών βοηθούν τους πελάτες να βρίσκουν εύκολα τα προϊόντα που ψάχνουν.
 • Πληροφορίες προϊόντων: Παρέχετε λεπτομερείς περιγραφές, εικόνες υψηλής ποιότητας και κριτικές πελατών για κάθε προϊόν.

2. Λειτουργικότητα:

 • Γρήγορη φόρτωση: Η ταχύτητα φόρτωσης του eshop σας είναι καίρια για την εμπειρία του χρήστη και επηρεάζει τις πωλήσεις.
 • Ασφαλής πληρωμή: Ενσωματώστε αξιόπιστες και ασφαλείς μεθόδους πληρωμής για να διασφαλίσετε την εμπιστοσύνη των πελατών σας.
 • Εύκολη ολοκλήρωση αγοράς: Η διαδικασία αγοράς οφείλει να είναι απλή και σύντομη, με ελάχιστα βήματα.

3. Mobile friendly:

 • Βελτιστοποιημένο για κινητά: Σήμερα, μεγάλος αριθμός χρηστών πραγματοποιεί αγορές από κινητά. Βεβαιωθείτε ότι το eshop σας είναι πλήρως λειτουργικό και responsive σε smartphones και tablets.

4. Marketing και SEO:

 • Βελτιστοποίηση για μηχανές αναζήτησης (SEO): Βοηθήστε το eshop σας να εμφανίζεται ψηλά στα αποτελέσματα αναζήτησης, αυξάνοντας την οργανική επισκεψιμότητα.
 • Στρατηγικές marketing: Εκμεταλλευτείτε email marketing, social media marketing και paid advertising για να προσελκύσετε πελάτες και να αυξήσετε τις πωλήσεις.

5. Εξυπηρέτηση πελατών:

 • Πολλαπλές επιλογές επικοινωνίας: Παρέχετε στους πελάτες διάφορες επιλογές για να επικοινωνήσουν μαζί σας, όπως email, live chat ή τηλεφωνική υποστήριξη.
 • Γρήγορη και αποτελεσματική ανταπόκριση: Φροντίστε να απαντάτε στις ερωτήσεις και τα αιτήματα των πελατών σας άμεσα και με ευγένεια.
 • Πολιτική επιστροφών: Διαμορφώστε μια σαφή και δίκαιη πολιτική επιστροφών για να χτίσετε εμπιστοσύνη και να διατηρήσετε ικανοποιημένους πελάτες.
Υπηρεσίες κατασκευής eshop

Γιατί να επιλέξετε εμάς;

Προσφέρουμε μια ολοκληρωμένη λύση για τη επιτυχημένη δημιουργία  e-shop. Αναλαμβάνουμε να καλύψουμε όλες τις ανάγκες σας σε σχέση με την ηλεκτρονική παρουσία και το e-commerce, προσφέροντας τα παρακάτω:

Εξειδικευμένη εμπειρία

Η ομάδα μας αποτελείται από έμπειρους επαγγελματίες με ειδίκευση στον τομέα του e-commerce και της δημιουργίας ιστοσελίδων. Αναλαμβάνουμε την πλήρη σχεδίαση και ανάπτυξη του eshop σας.

Προσέγγιση

Κατανοούμε τις μοναδικές ανάγκες και απαιτήσεις κάθε επιχείρησης και δημιουργούμε εξατομικευμένες λύσεις που ταιριάζουν ακριβώς στο προφίλ και τις στρατηγικές σας.

Συνεχής υποστήριξη

Σας παρέχουμε υποστήριξη καθ' όλη τη διάρκεια του έργου, από τη σχεδίαση μέχρι και την υλοποίηση, και μετά την ολοκλήρωσή του. Στόχος μας είναι η ανάπτυξη της επιχείρησής σας.

SEO

Προσφέρουμε εξατομικευμένες υπηρεσίες SEO για να βελτιώσουμε την ορατότητα του eshop σας στις μηχανές αναζήτησης και να αυξήσουμε την επισκεψιμότητα.

Εμπιστευθείτε τους ειδικούς για την κατασκευή ενός επιτυχημένου eshop!

Η κατασκευή eshop είναι μια σημαντική διαδικασία που απαιτεί προσεκτικό σχεδιασμό, τεχνογνωσία και στρατηγική προσέγγιση. Με τη σωστή προετοιμασία και την κατάλληλη υλοποίηση, ένα e-shop μπορεί να γίνει ένα ισχυρό εργαλείο για την αύξηση των πωλήσεων και την ενίσχυση της διαδικτυακής παρουσίας μιας επιχείρησης. Η καλή κατανόηση των αναγκών της αγοράς και η συνεχής παρακολούθηση των τάσεων είναι ουσιαστική για την επιτυχή λειτουργία και ανάπτυξη ενός e-shop.

Με την υπηρεσία eshop της ΕContent Systems, μπορείτε να δημιουργήσετε ένα επιτυχημένο και αειφόρο ηλεκτρονικό κατάστημα που θα ανταποκρίνεται στις ανάγκες των πελατών σας και θα σας οδηγήσει σε νέα επίπεδα επιχειρηματικής επιτυχίας.

Επικοινωνήστε μαζί μας σήμερα για να ξεκινήσετε το ταξίδι προς την επιτυχία του ηλεκτρονικού σας καταστήματος!

Επικοινωνήστε με ΕContent Systems