...

Εκτοξεύστε την Online Ορατότητά σας

Για να κάνετε καταχώρηση επιχείρησης στο Google και να ενισχύσετε την προβολή σας, και προσεγγίζοντας νέους πελάτες που αναζητούν τις υπηρεσίες σας; Τότε είστε στο σωστό μέρος!

Η καταχώρηση της επιχείρησής σας στο Google είναι ο βέλτιστος τρόπος για να διασφαλίσετε ότι οι πελάτες σας μπορούν να σας βρουν εύκολα όταν αναζητούν προϊόντα ή υπηρεσίες που παρέχετε. Με την καταχώρηση στο Google, θα εμφανιστείτε στα αποτελέσματα αναζήτησης και στους χάρτες, προσελκύοντας περισσότερη προσοχή και αυξάνοντας τις πιθανότητες για νέες επιχειρηματικές ευκαιρίες.

Στην εταιρεία μας, κατανοούμε πλήρως τη σημασία που έχει για εσάς η εμφάνιση στο Google. Για αυτό το λόγο, προσφέρουμε μια ολοκληρωμένη υπηρεσία καταχώρησης στο Google που θα σας βοηθήσει να αξιοποιήσετε στο έπακρο το δυναμικό της online παρουσίας.

Καταχώρηση επιχείρησης στο Google

Οφέλη

Καταχωρώντας την επιχείρησή σας, αποκτάτε πληθώρα οφελών που θα βελτιώσουν σημαντικά την παρουσία και την αναγνωρισιμότητά σας στο διαδίκτυο. Ας δούμε μερικά από τα κύρια οφέλη:

Q&A

Συχνές ερωτήσεις για την καταχώρηση επιχείρησης στο Google

Η καταχώρηση επιχείρησης στο Google είναι μια δωρεάν υπηρεσία που σας επιτρέπει να δημιουργήσετε και να διαχειρίζεστε το προφίλ της επιχείρησής σας στους Χάρτες Google, την Αναζήτηση Google και το Google My Business.

 • Αυξάνει την online ορατότητα: Η επιχείρησή σας εμφανίζεται στις κορυφαίες θέσεις του Google για relevant keywords.
 • Προσελκύει δυνητικούς πελάτες: Φτάνετε σε χρήστες που βρίσκονται στην περιοχή σας και ενδιαφέρονται για τα προϊόντα ή τις υπηρεσίες σας.
 • Βελτιώνει την εμπειρία χρήστη: Προσφέρετε εύκολη πρόσβαση σε χρήσιμες πληροφορίες, όπως διεύθυνση, τηλέφωνο, ωράριο λειτουργίας, ιστοσελίδα, κριτικές πελατών κ.α.
 • Δημιουργεί ανταγωνιστικό πλεονέκτημα: Ξεχωρίζετε από τους ανταγωνιστές σας που δεν έχουν καταχωρηθεί στο Google.
 • Προσφέρει δυνατότητα μέτρησης αποτελεσμάτων: Παρακολουθείτε την απόδοση της καταχώρησής σας με τα στατιστικά στοιχεία του Google My Business.

Τα βασικά στοιχεία περιλαμβάνουν τη διεύθυνση, τον τηλέφωνο επικοινωνίας, τον τομέα δραστηριότητας, το ωράριο λειτουργίας και φωτογραφίες της επιχείρησής σας.

Μπορείτε να βελτιστοποιήσετε την καταχώρησή σας ακολουθώντας τα παρακάτω tips:

 • Προσθέστε πλήρεις και ακριβείς πληροφορίες.
 • Χρησιμοποιήστε relevant keywords.
 • Ανεβάστε ποιοτικές φωτογραφίες και βίντεο.
 • Ενθαρρύνετε τους πελάτες σας να αφήσουν κριτικές.
 • Απαντήστε στις κριτικές και στα μηνύματα των πελατών.
 • Διαχειριστείτε τα στατιστικά στοιχεία του Google My Business.

Ναι, μπορείτε πάντα να ενημερώσετε τις πληροφορίες της επιχείρησής σας στο Google My Business όποτε το επιθυμείτε.

Γιατί να επενδύσετε στην καταχώρηση επιχείρησης στο Google;

Η καταχώρηση της επιχείρησής σας αποτελεί μια σημαντική επένδυση για την online παρουσία και την επιτυχία της επιχείρησής σας. Αναφέρονται παρακάτω μερικοί λόγοι για τους οποίους αξίζει να επενδύσετε στην καταχώρηση επιχείρησης:

 1. Αύξηση της Ορατότητας: Μέσω της καταχώρησης, η επιχείρησή σας εμφανίζεται στα αποτελέσματα αναζήτησης του Google, κάτι που αυξάνει την πιθανότητα εντοπισμού από πελάτες που ψάχνουν για τα προϊόντα ή τις υπηρεσίες σας.

 2. Κατευθείαν Επικοινωνία με τους Πελάτες: Η καταχώρηση συνοδεύεται συνήθως από στοιχεία επικοινωνίας, όπως διεύθυνση, τηλέφωνο και ιστότοπος, επιτρέποντας στους πελάτες να σας βρουν άμεσα.

 3. Καλύτερη Εμπειρία Χρήστη: Η καταχώρηση επιτρέπει την παροχή σημαντικών πληροφοριών στους χρήστες, όπως ώρες λειτουργίας, κριτικές πελατών και φωτογραφίες, βελτιώνοντας έτσι την εμπειρία αναζήτησής τους.

 4. Αύξηση του Κυκλοφοριακού Επισκεψιμότητας: Με την καταχώρηση, αυξάνετε τις πιθανότητες να επισκεφτούν οι χρήστες την ιστοσελίδα σας ή το κατάστημά σας, με αποτέλεσμα να αυξηθούν οι πωλήσεις ή οι κρατήσεις.

 5. Ανταγωνιστικό Πλεονέκτημα: Η καταχώρηση επιτρέπει στην επιχείρησή σας να ξεχωρίσει από τους ανταγωνιστές σας στα αποτελέσματα αναζήτησης.

Υπηρεσίες Καταχώρησης Επιχείρησης στο Google

Γιατί να επιλέξετε εμάς;

Στην Econtent Systems, είμαστε μια ομάδα έμπειρων professionals με εξειδίκευση στην δημιουργία και διαχείριση αποτελεσματικών καταχωρήσεων επιχειρήσεων στο Google.

Σας προσφέρουμε:

Εμπειρία και Εξειδίκευση

Η ομάδα μας αποτελείται από έμπειρους επαγγελματίες με εξειδίκευση στον τομέα του digital marketing και της καταχώρησης επιχειρήσεων στο Google. Διαθέτουμε πολυετή εμπειρία και βαθιά γνώση των αλγορίθμων του Google, προσφέροντάς σας αποτελεσματικές

Εξατομικευμένες Λύσεις

Κατανοούμε τις μοναδικές ανάγκες και τους στόχους κάθε επιχείρησης και δημιουργούμε εξατομικευμένες στρατηγικές για την επιτυχία σας. Προσφέρουμε ευέλικτες λύσεις που προσαρμόζονται στις ανάγκες και τον προϋπολογισμό σας.

Διαφάνεια/Επικοινωνία

Σας ενημερώνουμε για κάθε βήμα της διαδικασίας καταχώρησης, διασφαλίζοντας την πλήρη διαφάνεια και την κατανόησή σας. Παρέχουμε εύκολη πρόσβαση σε στατιστικά στοιχεία και αναφορές, ώστε να μπορείτε να παρακολουθείτε την πρόοδο της καταχώρησής σας.

Αφοσίωση στην Επιτυχία

Στόχος μας είναι η μακροπρόθεσμη συνεργασία και η ανάπτυξη της επιχείρησής σας. Εργαζόμαστε σκληρά για να βελτιώσουμε την online ορατότητα σας, να αυξήσουμε τις πωλήσεις σας και να σας βοηθήσουμε να πετύχετε τους στόχους σας.

Αυξήστε πωλήσεις, πελάτες και αναγνωρισιμότητα με το Google

Στο επιχειρηματικό περιβάλλον του 21ου αιώνα, η καταχώρηση της επιχείρησής σας σε μια πλατφορμα οπως η Google αποτελεί μία από τις μεγαλύτερες κινήσεις που μπορείτε να κάνετε για την ανάπτυξή της. Με την ραγδαία αύξηση της ψηφιακής παρουσίας και των online αγορών, η ικανότητά σας να είστε εύκολα προσβάσιμοι και εντοπίσιμοι στο διαδίκτυο καθορίζει σε μεγάλο βαθμό την επιτυχία σας.

 Επιλέγοντας τις υπηρεσίες μας, επιλέγετε μια έμπειρη ομάδα με εξειδίκευση στον τομέα του digital marketing, που θα σας παρέχει εξατομικευμένες και αποτελεσματικές λύσεις. Με διαφάνεια, επικοινωνία και αφοσίωση στην επιτυχία σας, σας βοηθούμε να αναδείξετε την επιχείρησή σας στο διαδίκτυο και να επιτύχετε τους στόχους σας.

Επικοινωνήστε μαζί μας σήμερα και αφήστε μας να σας βοηθήσουμε να ξεχωρίσετε στον ψηφιακό κόσμο!

h2

Επικοινωνήστε με ΕContent Systems