...
Εφαρμογή Για Κινητά Τηλέφωνα
  • 19 Σεπτεμβρίου, 2023
  • admin
  • 0

Η Delphi App, αναπτύχθηκε με πάθος από την ομάδα της Econtent Systems, με σκοπό να φέρει τον κόσμο των Δελφών στα χέρια των επισκεπτών της πιο εντυπωσιακά και διασκεδαστικά από ποτέ. Αυτή η εφαρμογή είναι ένας πύλη για την ανακάλυψη της πλούσιας και ιστορικής κληρονομιάς των Δελφών, της Γραβιάς και του Παρνασσού.

Όταν κατεβάζετε την Delphi App, ανοίγετε τον κόσμο της περιοχής αυτής μέσα από το κινητό σας τηλέφωνο. Μπορείτε να εξερευνήσετε τις γραπτές πληροφορίες, να ακούσετε αφηγήσεις, να δείτε φωτογραφίες και βίντεο που σάς μεταφέρουν στο παρελθόν και το παρόν αυτών των τόσο ιστορικών περιοχών.

Επιπλέον, η Delphi App σας επιτρέπει να ανακαλύψετε αυτή την περιοχή με τον πιο σύγχρονο τρόπο. Χάρη στην τεχνολογία Augmented Reality (AR), μπορείτε να ζήσετε την ιστορία με τρόπο που συνδυάζει τον παρελθοντικό με τον σύγχρονο κόσμο.

Και αν επιθυμείτε να μοιραστείτε αυτές τις εκπληκτικές εμπειρίες με τους φίλους σας, η Delphi App διαθέτει επιλογές κοινοποίησης στα social media.

Επιπλέον, με τις PUSH NOTIFICATIONS, θα είστε πάντα ενήμεροι για τα events, τα δρώμενα, τα φεστιβάλ, τις συναυλίες και τα θέατρα που λαμβάνουν χώρα στο Δήμο.

Κατεβάζοντας την εφαρμογή Delphi App από το Google Play: https://play.google.com/store/apps/details?id=com.econtentsys.delphi και Apple Store: https://apps.apple.com/us/app/delphi-app/id6466650003, θα ανακαλύψτε τα μυστικά και την ομορφιά των Δελφών με έναν τρόπο που δεν είχατε ξαναδοκιμάσει.

Ψηφιακή εφαρμογή ανάδειξης διαδραστικών πολιτιστικών μονοπατιών, όπου η τεχνολογία
(AR & VR), διευκολύνει την διασταύρωση πολιτιστικής κληρονομιάς των Δελφών